Maaliskuun kuukauden kisan ohjeet olivat seuraavat:


•  jokaisessa työssä on käytettävä aiheeseen liittymätöntä valokuvaa
•  tekstiä tulee olla normaalia enemmän, sillä nyt skräpätään tarinoita
•  aiheet ovat vapaasti valittavissa, kunhan valokuvat eivät liity aiheisiin
•  työn laajuus vähintään viisi sivua/työtä tai vastaava määrä muulla tavalla
•  muoto, koko ja toteutustapa vapaa

Tein minialbumin mummilleni ja ukilleni kaikista ihanista muistoista ja sellaisista asioista, joista tahdon heitä kiittää. Kuvituksena käytin mökiltä otettuja kuvia kukista ja otsikko yhdisti nämä kaksi teemaa: Kauniita kuvia ja kauniita muistoja. En tiedä, hyväksytäänkö tätä työtä kisaan, koska se ei ehkä ole tarpeeksi laaja? Kiva oli kuitenkin tehdä :) Ajatus on tärkein.

Ja sisäsivu:

Olen tällä hetkellä pääsiäislomailemassa ja unohdin KAIKKI skräppäystarvikkeeni kotiin :/ Meinasi jo jäädä kuukauden kisaan osallistuminen kokonaan, mutta sitten ajattelin, ettei skräppäyksen tarvitse olla mitään kilpavarustelua, että pitäis olla just ne Tim Holtzin tai Cosmo Cricketin tuotteet, että voi olla luova. Voi tehdä ihan vaan siitä mitä käsillä on.

Ja no, käsillä oli kellertävää/luonnonvalkoista kartonkia, sakset, tussi, ompelukone + lankoja sekä keltaista, punaista ja sinistä sormiväriä. Huhhuh. No, niillä mentiin! Yllätyin miten kivaa jälkeä sormiväreillä sai aikaan :) Niiden hapottomuudesta en kyllä tiedä mitään, vähän epäilyttää. Ärh.

Tällä kertaa valokuvasin sivut, koska skanneria ei ollut käytettävissä. Tästä johtuen värit eivät näytä ihan siltä miltä oikeassa työssä. Pahoitteluni!

Kaikki nuo väriläikät on tehty sormin. Sormea kääntelemällä ja kynsillä sai vähän erilaisia jälkiä aikaan :)