Tämänkertaisen Inspiroidu-haasteen aiheena oli oudot tavat. Minun outo tapani on kirjojen järjestäminen värin mukaan - siis niin, että saman kirjailijan tai saman sarjan kirjat voivat olla ihan eri puolilla hyllyä, ja kaunokirjallisuus ja kurssikirjat sulavasti sekaisin. Minusta värin (ja myös koon) mukaan järjestely on paljon hauskempaa! Vielä vähän oudommaksi tämä menee siinä, että järjestän kirjat mieluusti uudelleen parin viikon välein, tai vähintään vaihdan joidenkin teosten paikkaa. Sukulaiset tiedustelivat ostanko kenties kirjatkin värin mukaan, mutta en sentään!

 

Journaling on piilotettu "alapalkin" alle, ja siinä lukee näin: "Mulla on sellanen outo tapa, että mun on ihan pakko järjestää kirjahyllyn kirjat värin mukaan. Musta se näyttää vaan niin paljon kivemmalta! Joskus vain tuijottelen kirjoja ja mietin niille uutta värinmukaista järjestystä. Sukulaiset naureskeli, että olenkos kuullut aakkosjärjestyksestä tai kotimaiset/ulkomaiset jaottelusta. Joo, mutta kannatan värejä!"

 

Tätä työtä oli jotenkin tosi kiva tehdä, se syntyi jotenkin helposti ja olen lopputulokseen tosi tyytyväinen! Skannaus nappasi reunoilta vähän pois ja teki vähän suttua keskelle, mutta saa tästä käsityksen :)

 

Tarvikkeet:
- taustapaperi: Cosmo Cricket: Notes - Tenderly, pienet paperit sekalaisia jämäpapereita, mm. Daisy D'tä
- kirjaimet American Craftsin chipboard- ja Vinyl-kirjaimia
- journaling Daisy D: Autumn Collection