Ohje kuului näin: "Haastetyön otsikosta tulee löytyä vähintään kolmea erilaista kirjainta. Ei siis samaa fonttia useissa väreissä, vaan tyyliltään erilaisia kirjaimia. Rauhallisemman kokonaisuuden saat käyttämällä samaa väriä olevia kirjaimia, mutta nyt on mahdollisuus myös hullutteluun ja väri-iloitteluun!"

 

(Valokuva Tiina Mickelsson @ Studio Foxy, rajasin sen ylioppilaskuvastani)

Halusin kirjata ylös millaisia haaveita minulla on elämän suhteen nyt kun olen tällaisessa "taitekohdassa". Muutto pois kotoa uuteen kaupunkiin, poikaystävän kanssa saman katon alle ja opiskelujen alkaminen yliopistossa on ainakin minulle iso asia. Kaikki on niin uutta ja jännää! Pitäiskö "äidin ja isin tytön" nyt pärjätäkin jo ihan omillaan?

Siksi kirjasin ylös sellaisia asioita, mitä toisaalta toivon saavuttavani tulevaisuudessa tämän uuden elämänvaiheen myötä - toiset ovat toiset enemmän perinteisiä saavutuksia (valmistuminen opiskeluista, työpaikka, avioliitto, lapset), toiset taas hieman konkreettisempia haaveita (ruskea divaanisohva). Näiden keksiminen oli melko haastavaa, sillä piti oikeasti pysähtyä ja miettiä, että mitä minä haluan. Minne haluaisin matkustaa? Mitä tahtoisin saada aikaan? Lyhykäiseksi lista vähän jäikin :D Suklaasuihkulähdekin olis kyllä kiva, vaikka tuolta puuttuu ;)

Itse työstä sen verran, että kaikki lähti kuvasta liikkeelle. Näytin siinä jotenkin siltä, että mietin jotain siinä makoillessani. Olen työhön suht tyytyväinen, vaikka olenkin taas täyttänyt kaiken tyhjän tilan, kun en osaa tehdä "toispuoleista" työtä! Ehkä ens kerralla sitten... Kirjaimien valinta tuotti ongelmia, sillä halusin käyttää nimenomaan samassa sanassa eri kirjaimia: mieluiten kaikki eri. Siinä sitten maalailin niitä ja totesin, että "ei, tää onkin vääränlainen" ja säädin ja loppujen lopuksi otsikko syntyi vasta kun lakkasin miettimästä liikaa ja vaan huitelin satunnaisia kirjaimia paperille.

 

Tarvikkeet:
- taustapaperi Cocmo Cricketin Gretel: Butterflies (takapuoli, jolta perhoset puuttuu...), ja pienemmät kuviolehtiöstä Paperblock: Silvia & Pelle 1
- Kirjaimet Panduro Hobbyn Bubble stickers ja rub-onsit (Crazy?), American Craftsin Thickersejä Vinyl, Playroom ja Jewelry Box, Daisy D'n Autumn Collection ja K&Companyn Roam Chipboard Alphabet Box.